Selecteer een pagina

Wat doen we?

Mulder projectadvies opereert op het spanningsveld tussen opdrachtgever, huurder, belegger, overheidsinstanties, aannemer en adviserende disciplines. Als verbindende schakel tussen techniek en commercie. Opdrachtgevers zijn onder andere Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Efamo, Ludwig Vastgoed, NS Stations.

Wij werken met name aan (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed: winkelpanden, woningen, kantoorgebouwen, maar ook meer (binnen)stedelijke ontwikkelingsprocessen. Wij zijn actief in verschillende fasen van ontwikkeling van deze projecten, van idee-fase en initiatief tot en met realisatie en ingebruikname.

Waarvoor schakel je Mulder Projectadvies in?

Advies bij match tussen huurderswensen en mogelijkheden van het (casco) pand.
Vertaling en demarcatie huurderswensen naar (technische) passages in de huurovereenkomst.
Advies/procesmanagement bij ontwikkeling van een locatie, een (ontwikkel)partner, aannemer en andere (her)huisvestingsvraagstukken.
Aansturing/projectmanagement van het ontwerp- en realisatieteam namens de eigenaar van het pand, hierbij ook contactpersoon richting huurder.
Opstellen van (contract)documenten, technische omschrijving, demacratie casco- huurdersvoorzieningen, afbouwreglementen etc.